Monday 27 January 2014

Youtube ile para kazanma tecrübelerim 2

Youtube işine gireli 1 ay kadar zamanı geride bıraktık bu zaman zarfında bir çok şey ögrendim bunları siz degerli takipçilerimizle paylasıyorum.Neler ögrendik kısaca maddeler hallinde bahsedecegim


1-Youtube google aligotromisini kullanıyor nasıl yani diyeceksiniz  youtube arka arkaya videolar yüklemeyiniz kanalınız spam olarak algılanıyor bir anda yüklenmesi zamana bölün tıpkı google'nin siteler için uyguladıgı yöntem youtube içinde geçerlidir.etiket fazla girmeyin gireceginiz etiketler başlıkla alakalı olsun youtube'nin bir gerçegi varki oda google alt yapısını kullanması.

2-bilim teknoloji saglık yemek tarifleri gibi videolarınızın hemen izlenim almasını beklemeyin zamanla taşlar yerine oturacaktır pes ettiginiz az kaybettiginiz noktadır.

3-Dizi film işleri ugrasan arkadaslar dizinin full tek parça olarak bölümünü yayınlamak telif hakkı dogurur dizi ile ugracaksanız full bir bölüm yayınlamayı düsünüyorsanız bunu partlara ayrınız sonra video içersine logonuzu koyunuz bu iş için en güzel program sony vegastır bu programla video üzerinde istediginiz her şeyi oynayabilirsiniz mesela ses görüntü kısımlarından.Yükleneceginiz cogu film görüntü yüzünden telif verir mesela bir warner bross bir logosu introsu girişteki bu görüntüler üzerinde oynamanız gerekiyor.

4-Öyle bir kanalınız olsunki abone kasın sadece iyi bir izlenimden sonra video'ya diger paralı kanalınızın link ekleyinki para kazanan kanalınkinin linki hit yapan kanalınızın videolarını ekleyin diger paralı kanalınıza yönlendirilsinler.

5-Çeşitli olarak bazı muzik videolar üzerinde oynamalar yapılıyor sesi inceltme kısma gibi yöntemler ile dünya engeli eşleşen geçilebiliyor.

6-Bu maddeyi çok iyi okuyun bir video yuklediniz anında bunu arama motorlarına videonuz linklerini ping'letiniz kısa bir zaman sonra göreceksiinizki faydası oldugunu

7-Çizgi film kategorileri seçen youtube kanal sahipleri mesela bir tom jerry çizgi film sadece ingilizce olarak degilde dünyada kullanıyor bir çok dil ile yayınlayabilirsiniz.

8-Oyun kanalı açacaklar kendi çekimiz elinizdeki en iyi kozdur bu kategoride eger kopyala yapıştır gibi tarzda oyun videoları atıyorsanız yüzde 5 gibi bir tutma şansı var oo videonun şöle yapalım eski ateri oyunlarını çekelim kısa bir video ile bunu youtube upload edelim bir zaman bekliyelim göreceksiniz özgün video açıklama ile faydalarını zamanla.

9-Unutmayınki youtube işi hiç bir zaman aceleye gelmez ileriye dönük düsünenler her zamana kazanacaktır zamanı gelince sadece biraz sabır emek ister.

10-İnternet hızından dolayı çektigi videoları upload edemeyenler bir vps almaları kesinlikle tavsiye olunur.
Previous Post
Next Post

1 comment :

  1. Youtube Ile Para Kazanma Tecrübelerim 2
    -
    The Sims 4 Clothing - S >>>>> Download Now

    >>>>> Download Full

    Youtube Ile Para Kazanma Tecrübelerim 2
    -
    The Sims 4 Clothing - S >>>>> Download LINK

    >>>>> Download Now

    Youtube Ile Para Kazanma Tecrübelerim 2
    -
    The Sims 4 Clothing - S >>>>> Download Full

    >>>>> Download LINK

    ReplyDelete